Angelina Jolie hakkında herşey.Biz Angelina'yı seviyoruz :)

16 Ocak 2008 Çarşamba

Angelina ve Shilon


Angelina’nın Brad Pitt’ten olma kızı Shiloh,10 aylık oldu.Küçük Sholin büyüdükçe annnesine daha çok benzemeye başladı. 4 çocuğu olan güzel yıldız,çocukları arasında ayırım yapmıyor.Annesine benzeyen Sholin, daha bu yaşta oyunculuğa ilk adımı atıyor.

Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin öz çocukları olan Shiloh, babasının filminde rol alacak. Böylelikle henüz 10 aylık olan Shiloh, ailesinin izinden gitmeye bebekken başlamış olacak. Küçük Shiloh, ‘The Curious Case of Benjamin Button’ adlı filmde oynayacak.David Fincher’ın yönetmenliğini üstleneceği dram ağırlıklı filmde …

Angelina Türkiye'ye Geliyor!


Angelına Jolıe, Türkiye’de çekilecek ‘Topkapı Affair’ filminde oynamak için resmen anlaştığını açıkladı.

‘Topkapı Affair’ adlı filmin Mısır ya da Rusya’da çekileceği iddialarına son noktayı koyan isim ise TRT yetkilileri olmuştu. Ancak, bu açıklamaların ardından da filmdeki sevişme sahneleri olay yarattı. Yapım şirketinin, filmdeki sevişme sahnelerinde mekan olarak Topkapı Sarayı’ndaki haremi seçtiği yazıldı. Filmle ilgili haberler bir süredir basında yer almazken,Angelina Jolie ilginç açıklamalar yaptı.

Kaynana Hüznü


Brad Pitt,hâlâ eski gelini Jennifer Aniston ile görüşen ve Jolie’yi ısrarla kabullenmeyen annesi Jane Pitt yüzünden sıkıntıda.Ünlü aktörün, bu sorunu bir türlü çözemeyince annesine ‘Ya Angelina’yı sev ya da beni kaybet’ diye rest çektiği iddia edildi.

Hala Brad Pitt’in eski karısı J.Aniston ile görüşen Jane Pitt,Angelina Jolie’yi kabullenmiyor.Çünkü Jane Pitt için Angelina Jolie oğlunun yuvasını yıktığını düşündüğü,sürekli başkalarının çocuklarını evlat edinen,tehlikeli sınırlara çılgın yolculuklar yapan ‘felaket’ bir gelin.

Jennifer Aniston ile Jane’nin buluşup Brad ve Angelina …

Angelina ve Brad Üzgün


Angelina’nın iki yaşındaki kızı Zahara’yı sürekli kucağında taşımasının nedeni ortaya çıktı.Doktorlar; Jolie ve Pitt’e kalçasındaki doğuştan gelen bozukluk yüzünden yürüyemeyen Zahara’nın bir operasyon geçirmesi gerektiğini açıkladı.

Minik kızın yaşıtları gibi yürüyüp yürüyemeyeceği ise geçireceği operasyondan sonra açıklık kazanacak.Angelina ve Brad’in iki yaşına gelmesine rağmen yaşıtları gibi yürüyemeyen Zahara’yı sürekli kucaklarında taşıması dikkat çekiyordu.

Çift, Etiyopyalı Zahara’yı 2005 ylında evlat edindiğinde minik kız yetersiz beslenme yüzünden hastalanmıştı. Bu sırada yapılan sağlık kontrollerinde Zahara’ın kolunda da raşitizme …

15 Ocak 2008 Salı

2007 En Şık Ünlüler



People Dergisi 2007 yılının en iyi giyinen ünlülerini seçti! İşte en iyi giyinen ünlüler:

Ali Larter,Cameron Diaz,Drew Barrymore,Gwen Stefani,jessica Biel,Katie Holmes,Tonny Parker,Eva Longaria,Gabriel Aubry,Halle Berry

Angelina Jolie-Brad Pitt ise en iyi giyinen çift seçildi.

Angelina Aşkları


Angelina Jolıe,hakkında yaygın kanının tersine şimdiye kadar yalnızca dört erkekle birlikte olduğunu açıkladı.

Magazin basınında,’erkek canavarı Jolie’,'erkeklerin karşı koyamadığı kadın’gibi niteliklerle anılan ve birçok kez dünyanın ‘en seksi’ve’en güzel kadını’da seçilen Angelina Jolie,ilginç bir itirafta bulundu.Bugüne kadar yalnızca dört erkekle cinsel ilişki yaşadığını dile getiren Jolie,bir dergisiye yaptığı açıklamada,birlikte olduğu üç kişiyi açık yüreklilikle söylerken,dördüncü kişinin adını anmaktan kaçındı.

Jolie,’Sayısız erkekle birlikte olduğum düşüncesi asla doğru değil.Birliktelik yaşadıklarımdan biri tabii ki …

Azra mı-Angelina mı?



”Yaşayan Marmara Sualtı Görüntüleme Festivali”için Türkiye’ye gelen sualtı görüntü yönetmeni Mike Valentine,şimdiye kadar çalıştığı en güzel kadın olarak Azra Akın’ın adını verdi.

Indiana Jones, James Bond gibi filmlerin görüntü yönetmeni Valentine,Tomb Raider filminde Jolie’yle çalıştığını ve onu çok beğendiğini belirterek,”Bir sakız reklamında Azra Akın’la çalıştık,her yönüyle Azra Akın Angelina Jolie’den daha güzel.’Çalıştığım en güzel kadın Azra Akın”dır dedi.

4.Evlatlık


Angelina Jolie,dördüncü evlatlığını Burma’dan alacağı açıklandı.

Jolie kendisine bir kız çocuk evlat edinebileceği yetimhaneyi gezdirmesi için ülkenin ileri gelen rahiplerinden biriyle anlaştı. 4 çocuğun doğduğu yerlerin koordinatlarını kolundaki dövmede taşıyan Jolie’nin 12 yaşından bu yana bütün dünyayı gezerek her ırktan çocuk evlat edinip bir gökkuşağı oluşturmak gibi bir hayali varmış.

14 Ocak 2008 Pazartesi

Angelina Bush a Karşı


Geçen ay Bill Clinton tarafından düzenlenen ‘Clinton Küresel Girişimi’nde konuşan Jolie, konuşmasında küresel sorunlara değindi.Dünyada barış ve eğitim konuları ağırlıklı konuşmasında ülkesinin politikasını eleştiren Jolie, “Sorunlar öncelik sırasına göre çözülmeli. Dünyanın yaşadığı en büyük sorunlardan ikisi, savaş ve eğitimsizlik.UNICEF’in eğitim için ABD’den istediği maddi yardım,savaş ve silahlara harcanan paralar yüzünden beklenenin çok altında kaldı”diye konuştu.

Ünlü oyuncu, Başbakan R.Tayyip Erdoğan ında katıldığı paneldeki konuşmasında, “İstenilen maddi yardım toplamı, Irak’ta 8 saatte harcanan paraya …

Angelina Almanyada Kapak


Bilmem gördünüzmü ama,göemeyenler için yayınlıyoruz.Angelina Jolie,geçen ay Almanya’da yayınlanan bir dergide objektif karşısına geçti.Çıplak bedenini saten bir çarşaf ardına gizleyerek verdiği pozlar Almanya’da büyük ilgi gördü.

Angelina Babasını Görmezden Geldi


Brad Pitt ve dört çocuğuyla Manhattan’daki The Waldorf Astoria Otel’inde kalan Angelina Jolie, aynı otelde kalan babasını görmezden geldi.Jolie Voight ile karşılaşmamak için hayat arkadaşı Pitt ve çocuklarıyla kiraladıkları helikopter ile şehir turu attı.

Angelina,Henüz çocukken kendilerini terk eden Oscarlı oyuncu olan babası Jon Voight’u affetmiyor.Göbek adını isim,ikinci adını ise soyadı olarak kullanıyor.Angelina,annesinin ölümüyle babasına olan kininin artığını söylüyordu.Son yaşanan olaylar da Jolie’nin sözlerini kanıtlar nitelikte.

Bu Ne Yaman Çelişki!


Us Dergisi,”Sadece Dört Erkekle Beraber Oldum”benzeri açıklamalarıyla son dönemde herkesi şaşırtan Angelına Jolıe’ye eski sözlerini hatırlattı.Her ünlü gibi de geçmişte yaptığı açıklamaları çabuk unutuyor. US dergisi, Jolie’yi zamanda yolculuğa çıkarıp,son dönemdeki açıklamalarını geçmiştekilerle karşılaştırarak yıldızın düştüğü çelişkiyi ortaya koydu.Hani haksızda sayılmazlar.

ŞİMDİ: ‘Hayatımda sadece dört erkekle ilişkim oldu. Zaten bunlardan ikisiyle de evlendim.’

ESKİDEN: ‘Bir erkekle bir otel odasında bir-iki saat geçirip daha sonra onu aylarca görmem. Kaçamakları severim, benim tarzım bu.’

ŞİMDİ: ‘Ne olursa …

Angelina Kıyaslanmak İstemiyor!


Brad Pitt’le yaşadığı ilişkiyle gündemden hiç inmeyen Angelina Jolie,Pitt’in eski eşi Jennifer Aniston’la kıyaslanmaktan bıktığını açıkladı.

Basında sürekli kendisini Aniston’la kıyaslayan haberlerin yer almasından nefret ettiğini belirten Jolie, ‘Benim söz konusu kişiyle hiçbir sorunum yok. Hatta bir gün kendisiyle tanışabilirim’ dedi.

13 Ocak 2008 Pazar

Yapımcı Oldular


Hollywood’un ünlü çiftlerinden Brad Pitt ve Angelina Jolie ilk kez bir dizi film projesinin yapımcılığını beraber üstlenecek.

Brad ve Angelina çifti, ‘Sex and the City’ ve ‘Sopranos’ gibi ünlü dizilere imza atan Amerikan kanalı HBO ile anlaşmaya vardı. İkilinin ilk ortak prodüksiyonunun senaryosunu,Scott Burns kaleme alacak.Henüz ismi belirlenmeyen yapım,bir uluslararası yardım organizasyonunun perde arkasında yaşananları ve çalışanların yaşadığı zorlukları işleyecek.

Angelina Kıyaslanmak İstemiyor!


Brad Pitt’le yaşadığı ilişkiyle gündemden hiç inmeyen Angelina Jolie,Pitt’in eski eşi Jennifer Aniston’la kıyaslanmaktan bıktığını açıkladı.

Basında sürekli kendisini Aniston’la kıyaslayan haberlerin yer almasından nefret ettiğini belirten Jolie, ‘Benim söz konusu kişiyle hiçbir sorunum yok. Hatta bir gün kendisiyle tanışabilirim’ dedi.

Angelina Konuşuyor


ABD oyuncu Angelina Jolie,yeni itiraflarda bulundu:

Tek biyolojik çocuğum Shiloh, beyaz teni ve mavi gözlü olması nedeniyle diğerlerinden daha farklı görünüyor. Evlatlıklarım eskiden çok acı çekti. Bunu unutturmaya çalışıyorum. Bu nedenle Shiloh kendini dışlanmış hissediyor.