Angelina Jolie hakkında herşey.Biz Angelina'yı seviyoruz :)

12 Ocak 2008 Cumartesi

Angelina ve Brad yine yakalandılar


Her fırsatta birlikteliklerini sert bir dille yalanlayan Brad Pitt ve Angelina Jolie çifti, seksi yıldızın İngiltere `deki çiftliğinde paparazzilere yakalandı. İngiliz Daily Mail gazetesinde yayınlanan karelerde Pitt , Jolie `nin evlatlık oğlu Maddox `a motosiklet dersi veriyor. Arkadaşlarına göre Jolie `nin böyle tehlikeli bir şeye izin vermesi, yıldızın Pitt `e olan sevgisini ve güvenini gösteriyor.

Brad Pitt lezbiyen ilişkiyi yasakladı


Brad Pitt `in `Bu hem erkekler, hem de kadınlar için geçerlidir` dediği öne sürüldü. Angelina Jolie `nin ise bu talebi anlayışla karşılayacağı ifade edildi. Brad Pitt , kısa bir süre önce, Angelina Jolie `nin evlat edindiği iki çocuğun da yasal babası olmak için hukuki süreç başlatmıştı. Eski lezbiyen aşık Jenny Shimizu ise, `Brad Pitt , çocuklar ve mükemmel evlilik istiyor. Ama, Angelina evkadını olmaz. Angelina `yı denetleyemezsiniz` diye konuştu.

Jolie ve Pitt`in de virüsleri çıktı


azılım ve ağ güvenliği şirketi Sophos , ilgi çeken ünlülerin adları ile yayılan virüslerin son örneğinin Angelina Jolie ve Brad Pitt virüsü olduğunu açıkladı.


Sophos yetkilileri, `W32 /Ahker -F` olarak da bilinen virüs dosyasının, internet kullanıcılarına `Angelina Jolie ve Brad Pitt `in seks klibi` başlığı ile gönderildiğini belirtti.


Sophos Teknoloji Başdanışmanı Graham Cluley , gönderilen e-maillere `clip .zip ` olarak iliştirilen dosyanın açılmasıyla, `Angelina Jolie ve Brad Pitt virüsü`nün listedeki tüm e-mail adreslerine yollandığını söyledi.


Virüs ayrıca güvenlik içerikli yazılımları etkisiz hale getirebiliyor ve anti-virüs sitelerine girişi de engelleyebiliyor.

Angelina stresten 49 kiloya düştü

Hollywood `un ünlü yıldızı Angelina Jolie aşırı stres yüzünden 49 kiloya düştü. 1.70 boyundaki Jolie `nin normal şartlarda 60 kilo olması gerekiyor. Pitt , Jolie için eşi Jennifer Aniston `dan boşanmış, Jolie de `yuva yıkan kadın` olarak görünmekten çok rahatsız olmuştu. Jolie `nin yoğun tempo ile çalışırken, evlatlık çocuklarına ve Pitt `e zaman ayırmak için çaba gösterdiği, bu yüzden de zayıfladığı belirtiliyor.

Angelina Jolie`nin evlatlıkları Brad Pitt`ın soyadını alacak


Santa Monica - Amerikalı ünlü aktör Brad Pitt `in, sevgilisi sinema yıldızı Angelina Jolie `nin evlatlık çocuklarına soyadını verebilmek için mahkemeye yaptığı başvuru kabul edildi. Jolie `nin avukatı Evan Spiegel , mahkeme çıkışı yaptığı açıklamada, hakimin isim değişikliğini onayladığını söyledi. Mahkemenin onaylamasının ardından, Jolie `nin evlatlık çocuklarının isimlerinin Zahara Marley Jolie -Pitt ve Maddox Chivan Jolie -Pitt olacağı belirtildi. Magazin dünyasının en ilgi çeken çiftlerinden olan Angelina Jolie ve Brad Pitt , ilk bebeklerini bekliyor.

10 Ocak 2008 Perşembe

Meşale Angelina Jolie'de


Hollywood `un iki güzeli, olimpiyat ateşini tutuşturacak. Olimpiyat meşalesini ABD `de taşıyacak grupta, ünlü oyuncular Jennifer Aniston ile Angelina Jolie de yer alacak. Internetteki `eonline` sitesinin haberine göre, People dergisinin seçtiği `En Güzel 50 Kişi` arasında yer alan `tescilli güzeller` Aniston ve Jolie , olimpiyat ateşini taşıyacak gruba eşlik edecek. Yunanistan `da ağustos ayında başlayacak olimpiyat oyunlarından önce olimpiyat meşalesini Kuzey Amerika `dan geçirecek grupta, basketbolcu Magic Johnson , atlet Carl Lewis ve Gail Devers yer alacak.

Hamile Angelina Aslında Lezbiyen!


Calvin Klein güzeli Jenny Shimizu, Angelina Jolie`yle lezbiyen ilişki yaşadığını iddia etti. Shimuzu, `Angelina inanılmaz bir lezbiyen aşık. O bunun ilk deneyimi idi. Hatta Brad`in çocuğuna da hamileydi. ...

Calvin Klein güzeli Jenny Shimizu , Angelina Jolie `yle lezbiyen ilişki yaşadığını iddia etti. Shimuzu, `Angelina inanılmaz bir lezbiyen aşık. O bunun ilk deneyimi idi. Hatta Brad `in çocuğuna da hamileydi. Ama o aslında kadınları seviyor` dedi. İngiliz News of the World gazetesinin haberine göre, Brad Pitt Angelina `yı asla böyle mutlu edemiyor. Shimuzu, `Angelina tehlikeyi seviyor ve tek bir erkekle de mutlu bir evlilik yapmaya yatkın değil. Ayrıca insanı baştan çıkaran muhteşem bir vücudu ve teni var` dedi.

Angelina Jolie "Pitt" Molası Veriyor


Angelina Jolie ile Brad Pitt, BMW marka motosikletleriyle Kanada`nın Edmonton kentinde alışverişe çıktı. 41 yaşındaki Pitt ile 31 yaşındaki sevgilisi Jolie, aynı zevkleri paylaşmanın da mutluluğunu yaşıyor. ...

Angelina Jolie ile Brad Pitt , BMW marka motosikletleriyle Kanada `nın Edmonton kentinde alışverişe çıktı. 41 yaşındaki Pitt ile 31 yaşındaki sevgilisi Jolie , aynı zevkleri paylaşmanın da mutluluğunu yaşıyor. Jolie , 5 bin 600 sterlinlik (yaklaşık 13.4 milyar lira ) motoruna binerken, Pitt de 8 bin 800 sterlinlik (yaklaşık 21.3 milyar lira ) Adventurer tipi motoruna atladı. İngiliz The Sun gazetesi, Formula yarışlarındaki pit stoplardan esinlenerek `Angelina Pitt molası veriyor` başlığı ile verdiği haberinde, `Evli çiftlerden farkları yok` yorumunda

Angelina, Afrika'yı Suda Doğuracak


Pitt ve Jolie çifti, evlatlık çocukları Zahara ve Maddox`la Afrika`da tatilde. Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti, çocuklarının suda doğmasını istiyor.

Namibya `daki Welwitschia Hastanesi `nde doğum yapacak olan Jolie `nin doğurmasına 1 aydan az bir süre kaldı. Alman Bunte dergisinin haberine göre, hastanede görevli olan bir hemşire, `Jolie suda doğurmayı düşünüyor. Doğumu çok doğal ve kolay olacak. Brad Pitt de doğum yaparken onun yanında olacak ve elini tutacak` dedi. ABD `li yıldız çift, çocuklarının adını kız ya da erkek olsun, doğduğu yer olan`Afrika ` koymaya karar verdi.

Ödül Töreninde Rahat Durmadılar!


BU YIL 13'ÜNCÜSÜ DÜZENLENEN CRİTİCS CHOİCE (ELEŞTİRMENLERİN TERCİHİ) ÖDÜLLERİ, ÖNCEKİ GÜN SANTA MONİCA'DA SAHİPLERİNİ BULDU.

George Clooney'nin sunuculuğunu üstlendiği gecede, 'En İyi Film' ödülü; 'No Country For Old Men'e gitti. Filmin yönetmeni Joel-Ethan Coen kardeşler de 'En İyi Yönetmen' ödülünü kucakladı. 'En İyi Aktör' Daniel

Day-Lewis seçilirken, 'En İyi Aktris' ödülü ise Julie Christie'ye gitti.

Javier Bardem, 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu', Amy Ryan ise 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' seçildi.

Gecede ödüllerin yanı sıra; Angelina Jolie ve Brad Pitt'in romantik anları da çok konuşuldu. Çift, tören boyunca el eleydi.

9 Ocak 2008 Çarşamba

İhbar Alıyorlar


Angelina Jolie ve Brad Pitt, Evlatlık Oğulları Pax Thien'in Güvenliği İçin Koruma Sayısını Artırdı.

Geçtiğimiz haftalarda Vietnam'dan 3,5 yaşında bir erkek çocuğu evlat edinen Angelina Jolie, günler geçiriyor. Angelina Jolie ve Brad Pitt ikilisi Pax Thien ismini verdikleri oğullarının evlatlık işlemlerini bitirdikten sonra; onu Amerika'ya götürmüşlerdi. Çift, şimdilerde korumaları olmadan sokağa adım atmıyorlar.


Bazı fırsatçı çetelerin oğullarını kaçırarak, 100 milyon dolar fidye isteyeceklerine dair istihbarat alan ünlü çift, korumalarının sayısını da ikiye katladı. Pax Thien'in etrafında kuş uçurtmayan Pitt ve Jolie, küçük çocuğun hayatını tehlikeye atmak istemiyor. Jolie'nin bu kötü haberi aldıktan sonra gecceleri uyuyamadığı ve yemek yiyemediği söyleniyor. Ancak bu iddiaları şimdilik kabul etmeyen ünlü oyuncular bu haberleri yalanlıyor.

Jolie İtirafları


SEKSİ OYUNCU Angelina Jolie BİR KADIN ROL ARKADAŞINA 10 YIL AŞIK OLDUĞUNU AÇIKLADI.

Angelina Jolie, Kathleen Tracy'nin kendi ağzından kaleme aldığı 'Angelina Jolie' adlı kitabında şok itiraflarda bulundu. İşte ünlü Hollywood aktrisinin kitaptaki bazı çarpıcı itirafları:

KENDİMİ HEM KADIN HEM DE ERKEK GİBİ HİSSEDİYORUM

Gerçeği söylemek gerekirse, erkeksi kadınlardan, kadınsı erkeklerden hoşlanıyorum. Kendimi hem kadın hem de erkek hissediyorum. Bir erkeğin mizacını taşıyorum.

KADIN ROL ARKADAŞIMA 10 YIL BOYUNCA AŞIK OLDUM

Foxfire filmindeki rol arkadaşım kadın oyuncu Jenny Shimizu'ya aşık oldum. Tam 10 yıl boyunca Shimizu'yu sevdim. İlk kez film çekimlerinin ikinci haftasında öpüştük. Onu öpmek muhteşem bir duygu. Shimuzu'nun dudakları tıpkı iki su yastığı gibi, inanılmaz sıcak ve yumuşaktı. Jenny ile evlenmek istiyordum. Ben sevgiye inanan bir kadınım. Hangi cinsiyetten olursa olsun bir kez seversem tam severim.

MÜZİSYEN KOCAMIN KANINI İÇMEK İSTEDİM

Müzisyen olan eski eşim Billy Bob ile düğün gecemizde kanımla duvara "sonsuza kadar" diye yazmıştım. Onun kanını içmenin güvenli olduğunu düşünseydim, bunu kesinlikle yapardım.

ACI HİSSETMEK İÇİN ŞAH DAMARIMI KESTİM


Kızlığımı 14 yaşında yitirdim. O dönemler sadomazo ilişkilere ilgi duyuyordum. Çok tehlikeli olduğunu bile bile acı hissetmek için şah damarımı kestim. Erkek arkadaşımın da canımı acıtmasını istiyordum

Oğluna Barış İsmini Verdi


ime Dergisi, Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin Evlat Edindiği 'Pham Quang Sang'ın Hüzünlü Öyküsüne Yer Verdi.

3.5 yıl önce 1 aylıkken annesi tarafından Ho Chi Minh kentindeki bir hastaneye terk edilen Thien, buradan Tam Binh yetiştirme yurduna getirildi. Yetiştirme yurdunda da 'Pham Quang Sang" adı verildi. Yetiştirme yurdunun müdürü Nguyen Van Trung'un ifadesine göre, Vietnam hükümetine başvuran Angelina Jolie, 3-5 yaşlarında sağlıklı bir erkek çocuk arıyordu. Thien ise kriterlere uyan tek adaydı. Ünlü çift çocuğa 'Pax Thien" adını verdi. İsim Latince'de 'barış", Vietnam dilinde ise 'gökyüzü" anlamına geliyor.

8 Ocak 2008 Salı

Vietnam'lı Pax Thien


ABD'li oyuncu Angelina Jolie, Vietnam'dan evlat edindiği Pax hakkında ilk kez konuştu. Jolie, Vietnam'da yayımlanan Ho Chi Min City Law adlı gazeteye yaptığı açıklamada, 'Yeni hayatına uyum sağlaması için elimden geleni yapacağım' dedi.

Birini kendisinin dünyaya getirdiği üç çocuğu daha olan güzel oyuncu, 3.5 yaşındaki yeni oğlu için şöyle konuştu: 'Onu paparazzilerin arasına ittiğim için üzgünüm. Evde onunla olabildiğince vakit geçireceğim. Artık 4 çocuğum var ve onların annesi olduğum için çok gururluyum.'

Jolie, önceki gün kucağına aldığı Pax'in hemen ağlaması üzerine de Vietnam dilinde öğrendiği 'sorun yok' sözcüklerini söylediğini de anlattı. ABD'li oyuncu, Pax'i ünlülerin dünyasına sokması konusundaysa, 'Fotoğraflar, basın onu mutsuz edecek biliyorum. Ama herkesin bir aile kurmaya hakkı var' yorumunu yaptı.

En Seksi Dudak Anketi


Bir Alman TV'si tarafından düzenlenen 'En seksi dudak kimin' anketinde ünlüler birbirleriyle yarışıyor.

Alman SAT-1 TV tarafından düzenlenen 'En seksi dudak hangi ünlünün?' yarışması büyük ilgi görüyor.Yarışmacılar arasında Angelina Jolie,Paris Hilton,Carmen Electra, Jessica Alba, Pamela Anderson, Scarlett Johansson ve Susanne Baum gibi ünlü isimler var.

Dünyanın en ünlü çiftlerinden olan Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin 10 aylık kızları Shiloh Nouvel, uzun zaman sonra babasıyla birlikte görüntülendi.

En güzel/yakışıklı listelerinde hep üstlerde yer alan anne-babası nedeniyle dünya magazin medyasının merakla izlediği Shiloh'un tıpkı annesine benzediği görüldü. Görenler, Shiloh'un özellikle annesinin dünyaca ünlü dudaklarını aldığı konusunda birleşti.

Brad Pitt ve kızının fotoğrafları, 43 yaşındaki ünlü aktörün son filmi 'The Curious Case Of Benjamin Button'ın setinde çekildi. Kızını omuzlarında taşıyan Pitt'in mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Angelina Jolie'nin ise şehir dışında olduğu öğrenildi. Çocuklara bakmak için Pitt'in ailesi Missouri'den yardıma geldi.

Angelina Jolıe Bir Evlatlık Çocuk Daha Alacak


Hollywood yıldızı Angelina Jolie, bir evlatlık çocuk daha alma peşinde. Jolie, erkek arkadaşı Brad Pitt'le birlikte Vietnamlı bir çocuğu evlatlık edinmek için işlemlere başladı.

Vietnam Adalet Bakanlığı'nın uluslar arası evlat edindirme bölümünün yetkilisi Vu Duc Long, birkaç gün önce Jolie'den Vietnamlı bir çocuğu evlat edinme başvurusu aldıklarını açıkladı. Vu, Pitt'le henüz resmi olarak evli olmadığı için Jolie'nin başvuruyu ferden yaptığını söyledi.

Jolie ve Pitt, kasım ayında Vietnam'ın Ho Chi Minh şehrinde bir yetimhaneyi ziyaret etmiş ve bir günü çocuklarla oynayarak geçirmişlerdi.

Vu, başvuruyu inceleyeceklerini, incelemenin birkaç ay sürebileceğini ifade etti. Vietnamlı yetkili, ünlü yıldıza özel bir muamele yapmayacaklarını, sıradan bir Amerikalı tarafından yapılan bir talep olarak konuya bakacaklarını söyledi.

Çiftin mayıs ayında Shiloh isimli bir kızları oldu. Jolie ve Pitt'in ayrıca Kamboçya'dan Maddox (5) ve Etiyopya'dan Zahara (2) isimli iki evlatlığı var. (İHA)

Jolie'nin Aklını Sevdiler


Merkezi New York'ta bulunan Council of Foreign Relations (CFR), Angelina Jolie'yi en yeni üyesi yapıyor.

Jolie böylece, Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, yıllarca ABD Merkez Bankası FED'in başkanlığını yapan Alan Greenspan ve ünlü stratejist Henry Kissinger gibi isimlerle aynı çatı altında düşünsel faaliyetler içine girecek.

CFR, her üyesi için akademik sicil şartı aramıyor. 31 yaşındaki Jolie, AIDS ve doğal felaketler konularında BM iyi niyet elçisi olarak dünyayı dolaşmasıyla biliniyor. Düşünce kuruluşu CFR'ın üyelerinden Dr.Gordon Adams, 'Kissinger ve Jolie'nin aramızda ve aynı kurumda bulunması göz kamaştırıcı' dedi. Bir başka CFR üyesi olan Carol Adelman, 'Çok iyi, Jolie bir Paris Hilton değil' diye konuştu.

Angelina Jolie'ye Konsey Üyeliği Teklifi


ABD'nin önde gelen düşünce kuruluşlarından Dış İlişkiler Konseyi'nin, ünlü oyuncu Angelina Jolie'ye üyelik teklifi götürdüğü açıklandı.

Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi olan ve mülteciler, AIDS yetim ve öksüzleri ve felaketzedelere destek için bugüne kadar dünya genelinde 30'dan fazla yere yardım amacıyla giden Jolie, konseye üye olması durumunda Dick Cheney, Condoleezza Rice, Henry Kissinger, Colin Powell ve Alan Greenspan gibi isimlerle birlikte dış politika konulu toplantılara katılacak. (Anadolu Ajansı)

O Bir Efsane


Ünlü Oyuncu Angelina Jolie, Tarihin En Seksi Kadını Seçildi. Jolie'nin Partneri Yakışıklı Oyuncu Brad Pitt ise beşinci oldu.

Üç çocuklu olan Oscarlı yıldız Jolie'nin ardından Elvis Presley ikinci sırada yer aldı. Efsane güzel Marilyn Monroe ve şarkıcı Beyonce ilk beş arasında yer aldı.

Ayrıca Jolie'nin canlandırdığı Lara Croft karakteri de sıralanmada altıncı oldu.

İngiltere'deki Channel 4 Kanalı'nın 'Dünyanın 100 seks sembolü' anketinde ilk 10'da yer alanlar şöyle sıralanıyor:

1. Angelina Jolie
2.Elvis Presley
3.Marilyn Monroe
4.Beyonce
5.Brad Pitt
6. Lara Croft
7. George Clooney
8. Kylie Minogue
9. Jonny Depp
10.Scarlett Johansson

Angelina Kızının Adıyla İlgili İnternet Alanlarını Rezerve Etti


ABD'li ünlü sinema oyuncusu Angelina Jolie, Afrika ülkesi Namibya'da Brad Pitt ile birlikteliğinden dünyaya gelen kızının adını taşıyan İnternet'teki en az 24 alan adını rezerve etti.
Angelina Jolie'nin, kızı Shiloh Nouvel'in doğduğu 27 Mayıs'tan itibaren "shilohjolie", "shilohpitt", "shilohjoliepitt", "shilohnouveljolie", "shilohnouvelpitt" ve "shilohnouveljoliepitt" alan adlarını ".com", ".org", ".net" uzantılarıyla rezerve ettiği belirtildi. Bu alan adları, 1 yıl boyunca Jolie'ye ait olacak.

Dahatutkulu Seks İçin


İKİNCİ KEZ ANNE OLMAK İSTEYEN JOLİE, İLİŞKİSİNİ ALEVLENDİRMEK İÇİN ALIŞ VERİŞ YAPTI.

İlişkilerinde kötü günleri geride bırakan Angelina Jolie ve Brad Pitt, Shiloh'a bir kardeş daha yapmak istiyor. Yaşanan sorunlar nedeniyle arası Brad Pitt'le soğuyan Jolie, ilişkisini alevlendirmek ve eski tutkularını

yakalayabilmek için elinden geleni yapıyor..

Onlar nereye gitse çocuklarını da yanlarında götürüyor. Alışverişte, sette, parkta her zaman çocuklarını da yanlarına almayı ihmal etmeyen Angelina Jolie ve Brad Pitt, bu kez çocuksuz alışveriş yaptı. Çünkü mutlu aşıkların yolu, Londra'nın ünlü sex shop'una düştü! Jolie'nin yeni filmi 'Beowulf'un tanıtımı için bir süre önce İngiltere'ye giden çift, Londra'nın meşhur sex shop'u Coco de Mer'i de ziyaret etti. Mağazada bir saatten fazla zaman geçiren ünlü çiftin birçok şey aldığı iddia edildi. Son aylarda Brad Pitt'le yaşadığı gel-gitli ilişkisini sonunda rayına oturtan Jolie, ikinci kez anne olmak istediğini ünlü aktöre açıklayınca, Pitt'ten olumlu bir tepki aldı.

DÜZENLİ BESLENİYOR


Kavgalar nedeniyle arası Pitt'le açılan Jolie, ilişkisini yeniden alevlendirmek ve ünlü aktöre eskisi gibi seksi görünmek için de kolları sıvadı. Dört çocuklu bir anne olduğu için eşine gerektiği kadar vakit ayıramadığını fark eden Jolie, önceliğini ünlü aktöre vermeye karar verdi. Yakın çevresine, Pitt'le ilişkisinin en başında yaşadığı tutkulu anları tekrar yaşamak istediğini dile getiren Jolie, ünlü aktörün üstüne titremeye başladı. Şimdilerde, ünlü çift Shiloh'a bir kardeş daha yapmak istiyor. Jolie de bu doğrultuda beslenmesine dikkat ediyor.

Brad Pitt'in En Mutlu Günü!


44 YAŞINA BASAN BRAD PİTT, DOĞUM GÜNÜNÜ YİNE ÇOCUKLARI VE SEVGİLİSİ ANGELİNA JOLİE İLE BİRLİKTE KUTLADI.

Her özel günde bir arada olmaya çalışan aile, Noel tatillerini de New Orleans'daki evlerinde geçiriyor.

Dört çocuk babası Pitt, çocuklarına kendi anne babasının küçükken ona aldıkları tren gibi nostaljik hediyeler almış.

İşte Dünyaca Ünlü Yıldızların Gerçek İsimleri ve Iq'ları


 Starların gerçek isimleri şöyle:

Jennifer Aniston-Jennifer Anastassakis

Antonio Banderas- Jose Antonio Dominguez Bandera

Danny DeVito-Daniel Michaeli

Meg Ryan-Margaret Mary Emily Anne Hyra

Charlie Sheen-Carlos Irwin Estevez

Kevin Spacey-Kevin Fowler

Bruce Willis-WBruce Willison.  

Yıldızların IQ'ları şöyle sıralanıyor:

James Woods: 180

Courtney Love: 160

Sylvester Stallone: 160

Quentin Tarantino: 160

Sharon Stone: 154

Madonna 140

Steve Martin: 135

Arnold Schwarzenegger: 135

Jodie Foster: 132

Nicole Kidman: 132  

Kadın oyuncuların göğüs, bel, kalça ölçüleri:

Angelina Jolie: 92-63-91

Cameron Diaz: 90-59-91

Sandra Bullock: 89-61-91

Marilyn Monroe: 93-61-92

Julia Roberts: 90-59-89

Pamela Anderson: 95-63-92

Nicole Kidman: 90-59-91.  

Sıradışı dövmelere sahip ünlüler listesi:

Angelina Jolie: Kaplan dövmesi (sırtının alt kısmında), ejderha (sol kolunda), Arapça harflerle 'İradenin Gücü' (sağ kolunun iç kısmında), Buddhist Pali dilinde büyüler (sol omuz boşluğunda), çocuklarının doğum yerlerinin koordinatlarını gösteren üç harita (sol omzunda), 'Haklarınızı Bilin' (boyun arkasında), H harfi (sol bileğinde), 'Beni besleyen aynı zamanda öldürür' (sol kalçasında).

Ben Affleck: Sağ kolunda dikenli tel ve sağ kolunda ise haç dövmesi.

Charlize Theron: Sağ ayağında çiçek dövmesi.

Penelope Cruz: Sağ ayak bileğinde 883 sayısı.

Halle Berry: Sağ butunda çiçek dövmesi.

Robert de Niro: Sağ omzunda panter dövmesi.

Sean Connery: Sağ kolunda 'Özgür İskoçya' ve 'Anne ve Baba'.

Angelina Jolie Şaşırttı


SEKSİ OYUNCU VERDİĞİ ROPÖRTAJDA ÇEKMEYİ EN SEVDİĞİ SAHNELERİN EROTİK SAHNELER OLDUĞUNU AÇIKLADI.

Yaptığı herşey olay olan ve Brad Pitt'le yaşadığı ilişkiyle gündemden hiç düşmeyen Angelina Jolie yine ilginç açıklamalarda bulundu. Verdiği ropörtajda 'Seks fiziksel birşey. Benim gibi insanlar için bu sahneleri oynamak çok kolay. Sonuçta bu sahneyi oynayan 2 yetişkin insan. Filmde olanlar filmde kalır' diye konuştu. Jolie bu senenin başlarında sevgilisi Brad Pitt'in yakına arkadaşı olan Matt Damon ile 'The Good Shepard' filminde bir sevişme sahnesinde rol almıştı.

Angelina'nın İkizi Gibi


150 Milyon Dolarlık Dev Bir Bütçeyle Hazırlanan 'Transformers' Filminin 21 Yaşındaki Genç Yıldızı Megan Fox Bu Aralar Servetiyle Değil Angelina Jolie'ye Benzerliğiyle Gündemde.



150 MİLYON DOLARLIK DEV BİR BÜTÇEYLE HAZIRLANAN 'TRANSFORMERS' FİLMİNİN 21 YAŞINDAKİ GENÇ YILDIZI MEGAN FOX BU ARALAR SERVETİYLE DEĞİL ANGELİNA JOLİE'YE BENZERLİĞİYLE GÜNDEMDE.

Seksi oyuncu, tıpkı Jolie gibi bir robot filminde yıldızını yükseltti. O da aynı Angelina Jolie gibi yardım sever... Ancak Fox'un buna bir itirazı var.

Fox, 'Tomb Raider' filminin yıldızı Jolie'yle yapılan bu kıyaslamalardan duyduğu rahatsızlığı sürekli dile getiriyor.

Megan Fox'a göre, Angelina Jolie ile aralarındaki tek benzerlik 'dövmelerini' rahatlıkla sergileyebilmeleri...

Oktay Kaynarca Angelina'ya Hayran


OKTAY KAYNARCA, ÜNLÜ BİR HOLLYWOOD YILDIZINA HAYRAN OLDUĞU İTİRAFINDA BULUNDU.

Oktay Kaynarca, Angelina Jolie'yi çok beğendiğini söyledi.

Jolie'nin Brad Pitt ile evlenmesinin kendisini sinirlendirdiğini belirten Kaynarca, 'Angelina'nın Brad ile evlenmesine sinir oldum. Gözümün önüne geliyor. Kardeşim, ne gerek var' dedi. Kaynarca, bir gün Amerika'ya gidip onunla tanışmayı hayal ettiğini ifade etti.

2007 Yılının En Gözde Çifti!


AMERİKA'NIN ÜNLÜ MAGAZİN DERGİSİ US WEEKLY GERİDE BIRAKMAYA HAZIRLANDIĞIMIZ 2007 YILININ EN UYUMLU ÇİFTLERİNİ SEÇTİ.

Brad Pitt ve Angelina Jolie, Amerika'nın ünlü magazin dergisi tarafından yılın çifti seçildi. US Weekly, Hollywood'un ünlü çiftinin daha çok hayır işlerinde görev almalarından dolayı yılın çifti olarak ilan etti. 4 çocuk sahibi olan Pitt ve Jolie çifti ilerki dönemlerde ailelerini daha da büyütmek istiyorlar. 43 yaşındaki

Hollywood'un yakışıklı aktörü Brad Pitt ailesiyle ilgili: 'bu daha sadece bir başlangıç' açıklamasında bulundu.

Geçen sene People dergisi tarafından, Tom Cruise ile Katie Holmes'un evliliği 2006 yılının en romantik olayı seçmişti. Angelina Jolie ve Brad Pitt ise ikinci olmuştu. Fakat bu sene Pitt ve Jolie, Tom Cruise ve Katie Holmes çiftini çok az bir farkla geçti.

Güzelliği Dikkat Çekiyor


MODA DÜNYASININ YÜKSELEN YILDIZI CATRİNEL MENGHİA, ANGELİNA JOLİE VE MONİCA BELLUCCİ'YE BENZERLİĞİYLE DİKKAT ÇEKİYOR.

16 yaşında sokakta keşfedilen Rumen güzel şimdi Armani'nin yeni yüzü...

Ee Angelina'ya benzemese böle olmazdı canım:)

Filipinli Çiftçiler, Angelina Jolie'nin Kendilerini Ziyaret Etmesini İstiyor


Dünyanın çeşitli yerlerinde acı çeken insanları ziyaret etmesiyle tanınan Hollywood yıldızı Angelina Jolie'ye bir çağrı da Filipinler'den geldi.

Filipinler'de solcu çiftçiler grubu, Birleşmiş Milletler'den (BM), ordu müdahalesi nedeniyle evlerini terk etmek

zorunda kaldığı belirtilen kişilerin durumunu incelemek üzere Jolie'yi ülkelerine göndermesini istedi.

Filipinler Çiftçi Hareketi (Kilusang Magbubukid ng Pilipinas) lideri Willy Marbella, ülkedeki mültecilerin koşullarının kötüleşmesiyle ilgili olarak BM Mülteciler Yüksek Komiserliği'ne (BMMYK) mektup gönderdiklerini söyledi.

İki yıldan uzun süredir çabaladıklarını bildiren Marbella, "2005'in Haziran'ından bu yana BMMYK Başkanı Antonio Guterres'den bu olayı ele alması ve ülke içinde yerlerinden edilenlerin gerçek durumunu görmesi için Angelina Jolie'yi göndermesini istiyoruz" dedi.

O Her Daim Rahat


BRAD PİTT, ANGELİNA JOLİE'NİN HAYATINDAKİ ERKEKLERDEN İYİCE BUNALDI.

'Brad, Angelina'nın erkeklere olan yakınlığından yoruldu. Angelina'nın bu tavırlarını saygısızlık olarak nitelendiriyor' diye konuşuyor ünlü aktöre yakın bir kaynak. Eski sevgilileriyle samimiyetini koruyan Jolie, son günlerde aynı samimiyetini özel korumasına da gösteriyor.

Ünlü aktris, bir süredir Billy adındaki özel koruması olmadan dışarı adımını atmıyor. Jolie'ye yakın kaynaklar, korumanın kimi zaman Brad Pitt'in yerini doldurduğunu bile söylüyor. Güzel yıldız, söz konusu işi olduğunda da bu rahatlığından vazgeçmiyor. Çekimleri Prag'ta tamamlanan yeni filmi 'Wanted'da James McAvoy ile başrolü paylaşan güzel yıldız, filmdeki cesur sahneleriyle dikkat çekiyor. İkiliyi sette görenler, 'Aralarındaki elektrik tartışılmaz' diyor. McAvoy'un basın sözcüsü aralarında bir ilişki olmadığını açıklasa da, Pitt, bu söylentilerden büyük rahatsızlık duyuyor.

Brad Pitt Çok Sinirlendi!


ANGELİNA JOLİE, SEVGİLİSİ BRAD PİTT'E SÖYLEMEDEN ESKİ EŞİYLE İLGİLİ PLANLAR YAPINCA, AKTÖR ÖFKEDEN KÜPLERE BİNDİ.

Angelina Jolie ile Brad Pitt arasında zaman zaman ortaya çıkan 'kıskançlık krizlerinden' biri daha kısa bir süre önce yaşandı.

Jolie, Pitt'le konuşmadan eski eşi Johnny Lee Miller'ın ABC televizyonunda yayınlanan Eli Stone adlı

şovuna konuk olmayı kabul edince çiftin arasına kara kedi girdi.


Çifte yakın kaynakların anlattığına göre olayı sonradan duyan Pitt ile Jolie arasında tartışma yaşandı. Sevgilisinin tepkisi üzerine Angelina Jolie, eski eşinin şovuna çıkmakla ilgili planlarını iptal etmek zorunda kaldı.

Jolie ve eski eşi Johnny Lee Miller

Jolie ve Pitt'in yakın arkadaşları konuyla ilgili olarak 'İkisi de meslekleriyle ilgili konularda genellikle birbirlerine danışırlar. Bu defa öyle olmadı.

Aslında bunu yapan Pitt olsaydı yani Angelina'ya haber vermeden eski eşi Jennifer Aniston'un da yeraldığı bir projeyi kabul etseydi bu kez de Jolie aynı tepkiyi gösterirdi' diye konuştular.

Angelina'nın Aşkı Yüzünden Okunuyor!


ŞU SIRALAR YENİ FİLMİ 'Beowulf' İLE GÜNDEMDE OLAN ANGELİNA JOLİE, GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE FİLMİN LOS ANGELES'TA DÜZENLENEN GALASINA KATILDI. GÜLÜCÜKLER SAÇAN GÜZEL YILDIZIN BRAD PİTT'E OLAN AŞKI YÜZÜNDEN OKUNUYORDU!

Galaya sevgilisi Brad Pitt'le birlikte gelen Jolie'nin neşeli hali dikkatlerden kaçmadı. Film gösterimi sonunda Pitt'in sarılıp öperek kutladığı Jolie'nin mutluluğu yüzüne de yansıdı. Gazetecilerin soru yağmuruna tuttuğu ünlü yıldız, beyazperdedeki başarısını mutlu aile yaşantısına bağladı.

'Çocuklarım evde sinema yıldızı Angelina'yı değil, sadece annelerini görüyorlar. Evdeki huzurum işime de çok olumlu yansıyor' diyen güzel yıldız, galayı Escada imzalı bu şık paltoyu giyerek terk etti.

En Zarif Kişi Angelina Oldu


HOLLYWOOD DÜNYASININ, 'EN EDEPSİZ' VE 'EN ZARİF' YILDIZLARI BELLİ OLDU.

Skandallarla dolu yaşamı, müzik kariyerini gölgeleyen Amerikalı şarkıcı Britney Spears, Hollywood ünlülerinin 'en edepsiz'i, ünlü oyuncu Angelina Jolie ile 'Hannah Montana' dizilerinin yıldızı, oyuncu ve şarkıcı Miley Cyrus 'en zarif'i seçildi.

Çocuklarım İçin Bir Sınırı Olmalı


PEK ÇOK SEVİŞME SAHNESİNDE ROL ALAN ÜNLÜ OYUNCU 'ARTIK SOYUNMAK YOK. ÇOCUKLARIM BENİ BÖYLE GÖRMEMELİ' DEDİ.

Ünlü aktör Brad Pitt bundan böyle rol aldığı filmlerde soyunmayacağını söyledi.

Angelina Jolie ile birlikte olmaya başladıktan sonra iyiden iyiye 'aile babası' imajı çizen Pitt, 'Bundan böyle bana önerilen rolleri değerlendirirken çocuklarımı da düşüneceğim. Artık kendi çocuklarım da dahil ailelerin

izleyebileceği filmler yapmak istiyorum' diye konuştu.

Angelina'yı İstiyorum!


YENİ PARIS HILTON OLARAK LANSE EDİLEN Hayden Panettiere, 'ANGELINA'YLA LEZBİYEN İLİŞKİ YAŞAMAK İSTİYORUM' DEDİ!

'Heroes' dizisinin genç yıldızı Hayden Panettiere GQ dergisine ilginç açıklamalarda bulundu. 18 yaşına bastıktan sonra her yaptığıyla gündemde kalmayı başaran Panettiere verdiği ropörtajda 'Lezbiyen olduğumla

ilgil bir dedikodu çıksaydı çok hoşuma giderdi' diye konuştu.

Genç yıldız daha da detaya inerek lezbiyen ilişki yaşamak istediği ünlüleri de açıkladı! Bunların başında ise Angelina Jolie geliyor... Hayden'in diğer favorileri ise Jessica Alba, Charlize Theron ve Kate Beckinsale...

Güzel yıldız şaka yaptığını ima etse de magazinciler seksi güzelin tercihlerini araştırmaya başladı bile!

Biri Eriyor, Öbürü Şişiyor!


ÜNLÜ AKTÖR BRAD PİTT'LE YAŞADIĞI GEL-GİTLİ İLİŞKİSİNDEN DOLAYI SON AYLARDA ZOR ZAMANLAR GEÇİREN ANGELİNA JOLİE, NEREDEYSE BİR DERİ BİR KEMİK KALIRKEN, PİTT'İN ESKİ EŞİ JENNİFER ANİSTON İSE HIZLA KİLO ALMAYA BAŞLADI..
Angelina Jolie son aylarda sürekli kilo verirken, Jennifer Aniston da aldığı kilolarıyla dikkat çekiyor.
Geçtiğimiz 6 ay içerisinde 5 kilo aldığı söylenen Aniston, eski kıyafetlerine sığamıyor.

Yeni filmi 'Management'ta sıradan bir genç kadını oynayan Aniston, 'Çekimler biter bitmez spora başlayıp fazlalıklarımdan kurtulacağım' diyor. Öte yandan Angelina Jolie de sürekli kilo veriyor. Geçtiğimiz günlerde yeni filmi 'The Changeling'in setinde çekilen fotoğrafta, Jolie'nin daha da fazla kilo verdiği görülüyor. Jolie'nin kuş kadar yemek yediği söyleniyor.

Olsun o yemese de güzel:)

Zahara'nın Annesi Konuştu


ABD'Lİ OYUNCU ANGELİNA JOLİE'NİN ETİYOPYA'DAN EVLAT EDİNDİĞİ 2 YAŞINDAKİ ZAHARA'NIN TECAVÜZ SONUCU DÜNYAYA GELDİĞİ ORTAYA ÇIKTI.

Zahara'nın 24 yaşındaki annesi Mentwabe Dawit, "2004 yılında gece geç saatlerde işimden evime giderken bir adam önümü kesti ve tecavüz etti. Ülkemde tecavüz tabu olarak algılandığı için açıklamaya cesaret edemedim" dedi.

Farklı Bir Fantezi:)


ÜNLÜ ÇİFTİN LONDRA'DA BİR SEX SHOP'TA ALEM YAPTIĞI İDDİA EDİLDİ.

Fantezide sınır tanımayan çift Angelina Jolie ve Brad Pitt, iddialara göre Londra'nın en 'hip' sex shop'u Coco De Mer'i kapattı ve içeride seks alemi düzenledi. Grup sekse ilgi duydukları öteden beri bilinin çiftin bu defa kalabalık mı, yoksa yalnız mı oldukları bilinmiyor ancak çift, Daily Mail gazetesinin güvenilir kaynaklardan edindiği bilgiye göre sabahın ilk ışıklarına kadar sex shop'tan çıkmadı.

Etiyopya Onun Oldu!


BRAD PİTT VE ANGELİNA JOLİE, DUBAİ'DE DÜNYA ÜLKELERİNİN HARİTALARI ŞEKLİNDEKİ YAPAY ADACIKLARIN İÇİNDE YER ALAN 'ETİYOPYA'NIN SAHİBİ OLDU.

Dubaİ'deki bir emlak şirketi tarafından pazarlanan yapay adacıklar, minyatür bir dünya haritasını oluşturuyor.

300 adacıktan Etiyopya şeklinde olanını Brad Pitt ve Angelina Jolie çifti satın aldı. BAE'de yayınlanan Emirates Today Gazetesi'nin haberine göre, Hollywood'un ünlü çifti adayı, insanların dikkatini yeşil bir yaşam tarzına çekmek için çevreci amaçlarla satın aldılar. İki yaşındaki kızları Zehra'nın doğum yeri Etiyopya olan çiftin denizdeki 'Etiyopya'ya kaç para ödedikleri bilinmiyor...

Adaların fiyatlarının büyüklüklerine göre 6 milyon ile 36 milyon dolar arasında olduğu bildiriliyor. Milyarder işadamı Richard Branson ve müzisyen Rod Stewart da adalardan satın alan ünlüler arasında bulunuyor

Jolie ve Pitt Dubai'den Ada Satın Aldı



Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin, Dubai sahilleri açıklarında oluşturulan insan yapımı bir ada satın aldıkları bildirildi.

Emirates Today Gazetesi, Hollywood çiftinin adayı, çevresel meselelere dikkat çekmek ve insanları daha yeşil bir hayata teşvik etmek maksadıyla kullanacaklarını yazdı. Ada'nın, dünya haritası şeklinde olan The

World Projesi çerçevesinde oluşturulan 300 yapay adadan biri olduğu belirtildi.

Çiftin ABD'deki temsilcileri ve diğer güvenilir kaynakların satın alma işlemini doğruladığı, ancak The World Projesi'ni yürüten Nakheel firmasının konuya ilişkin yorum yapmaktan kaçındığı ifade edildi.

Bu arada milyarder işadamı Richard Branson ile müzisyen Rod Stewart'ın da yapay adalardan toprak satın aldıkları belirtildi.

Proje kapsamında oluşturulan adaların fiyatları 6 ila 36 milyon dolar arasında değişiyor.

Bizi Kıyaslamayın!


ÜNLÜ AKTÖR BRAD PİTT'LE YAŞADIĞI İLİŞKİYLE GÜNDEMDEN HİÇ İNMEYEN ANGELİNA JOLİE, PİTT'İN ESKİ EŞİ JENNİFER ANİSTON'LA KIYASLANMAKTAN BIKTIĞINI AÇIKLADI.

Basında sürekli kendisini Aniston'la kıyaslayan haberlerin yer almasından nefret ettiğini belirten Jolie, 'Benim söz konusu kişiyle hiçbir sorunum yok. Hatta bir gün kendisiyle tanışabilirim' dedi.

Angelina'ya Özgürlük Ödülü


BİRLEŞMİŞ MİLLETLER İYİ NİYET ELÇİSİ Angelina Jolie'YE ÖZGÜRLÜK ÖDÜLÜ VERİLDİ!...

Uluslararası Kurtarma Komitesi, BM Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK) ve BMMYK İyiniyet Elçisi ABD'li oyuncu Angelina Jolie'ye 'Özgürlük Ödülü' verildi.

Ödülün Angelina Jolie ve BMMYK'ye, insanlığa ve insanların özgür olmaları için harcanan çabalara katkılardan dolayı verildiği bildirildi. Jolie, New York' taki ödül törenine katılamadı.

Angelina yatıklarıyla zaten bu ödülü hakediyordu.Birkez daha tebrik ederiz.

Bacakları Bir Türlü Kilo Almıyor


ÜNLÜ AKTRİS ANGELİNA JOLİE, NE YAPARSA YAPSIN BACAKLARI BİR TÜRLÜ KİLO ALAMIYOR.

Geçtiğimiz yıl annesini kanserden kaybeden ve bu dönemde üzüntüden neredeyse eriyen Jolie, son aylarda kilo almaya başladı.

Ancak ünlü yıldızın kopacakmış gibi duran bacaklarının hali bir türlü değişmiyor. Bu duruma çok üzüldüğü söylenen ünlü yıldız, eski halini çok arıyor. Lara Croft'u canlandırdığı yıllarda dolgun vücuduyla dikkat çeken Jolie'ye kilo alması için en çok desteği sevgilisi Brad Pitt veriyor.

Çocuklarına Yasak Koydu


ANGELİNA JOLİE, ÇIPLAK SAHNELERİ BULUNAN 'Beowulf' ADLI FİLMİ İZLEMEYİ ÇOCUKLARINA YASAKLADI..

Hollywood yıldızı Angelina Jolie, çıplak sahneleri bulunan 'Beowulf' isimli filmi çocuklarına izlemeyi yasakladı. Jolie, 'Bazı sahneler çok abartılı. Çocuklarımın, annelerini o şekilde görmelerini istemiyorum' diye konuştu. People adlı dergiye konuşan Jolie, 'Filmlerde, bir anne olduğumu düşünerek oynamam tabii... Ancak çocuklarımın o sahneleri görmesini istemiyorum' dedi. 8'nci yüzyıla dayanan 'Beowulf' adlı destandan uyarlanan sinema filminde Jolie, kötü karakter canavar Grendel'in annesini canlandırıyor.

Evet açık sahneler varsa çocuklarına izletmemesini doğal karşılayabiliriz.

Angelina Jolie Filmografisi


Beowulf (2007) .... Karanlık Kraliçesi
A Mighty Hearth (2007) .... Mariane Pearl
The Good Shepherd (2006) .... Clover Wilson
Mr. & Mrs. Smith (2005) .... Jane Smith
Alexander (2004) .... Olympias
The Fever (2004).... Revolutionary
Sky Captain ve Yarının Dünyası (2004) .... Franky
Shark Tale (2004) (seslendirme) .... Lola
Taking Lives (2004) .... Illeana
Beyond Borders (2003) .... Sarah Jordan
Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003) .... Lara Croft
Life or Something Like It (2002) .... Lanie Kerrigan
Original Sin (2001) .... Julia Russell/Bonnie Castle
Lara Croft: Tomb Raider (2001) .... Lara Croft
Gone in Sixty Seconds (2000) .... Sara 'Sway' Wayland
Girl, Interrupted (1999) .... Lisa Rowe
The Bone Collector (1999) .... Amelia Donaghy
Pushing Tin (1999) .... Mary Bell
Playing by Heart (1998) .... Joan
Hell's Kitchen (1998) .... Gloria McNeary
Gia (1998) (TV) .... Gia Marie Carangi
Playing God (1997) .... Claire
George Wallace (1997) (TV) .... Cornelia Wallace
True Women (1997) (TV) .... Georgia Virginia Lawshe Woods
Foxfire (1996) .... Margret 'Legs' Sadovsky
Love Is All There Is (1996) .... Gina Malacici
Mojave Moon (1996) .... Eleanor 'Elie' Rigby
Hackers (1995) .... Kate "Acid Burn" Libby
Without Evidence (1995) .... Jodie Swearingen
Cyborg 2 (1993) .... Casella 'Cash' Reese
Alice & Viril (1993) .... Alice
Angela & Viril (1993) .... Angela
Lookin' to Get Out (1982) .... Tosh

Angelina Jolie Kimdir?


Angelina Jolie (4 Haziran 1975, Los Angeles, ABD), tam ismi Angelina Jolie Voight olan, Oscar ödüllü aktör Jon Voight'un kızı olan Amerikan sinema oyuncusudur.

Lee Strasberg Tiyatro Okulunda oyunculuk eğitimi aldı. Londra, New York ve Los Angeles'da profesyonel modellik yaptı. Şu anda ünlü aktör Brad Pitt ile birlikte ve basına göre evlilik planları yapıyor. Her ikisi de 3 yıl süren iki evlilik yaptı, 1996-1999 arasında Jonny Lee Miller ile, 2000-2003 yılları arasında da Billy Bob Thornton ile evli kaldı. Ama Billy Bob Thornton Angelina yerine televizyon izlemeyi tercih edince zaten yeterince aşk olduğu söylenemeyen ilişki sona erdi.Daha sonra 2004 yılında Mr And Mrs Smith filminde hayatının erkeğiyle Brad Pitt tanıştı.27 Mayıs 2006 tarihinde Shiloh Nouvel Jolie Pitt'i dünyaya getirdi.Shiloh Brad ve Angelina'nın biyolojik kızıdır.Çift şimdi ise Maddox,Zahara,Pax ve Shiloh ile dudak ısırtıcak bir aile hayatı sürmektedir.Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Jolie 14 çocuk istediğini vurgulamış ve Brad ile harika bir aileye sahip olduğunu çılgın bir ailesi olduğunu ve bunun için çok ama çok şanslı olduğunu söylemiştir ve ayrıca annesinin ölüm acısını Brad ile atlattığını söylemiştir ve onu ne kadar sevdiğini ne kadar aşık olduğunu da bir kez daha dile getirmiştir.

Hakkındaki İlginç Bilgiler

Vücudunda 12 dövme bulununan Jolie'nin, kolunda Türkçesi "Vahşi yürekli olup da kafeslerde tutulanlar için bir dua..." anlamında bir dövme bulunuyor.
Maddox (Doğum yeri:Kamboçya), Zahara Marley (Doğum yeri:Etiyopya) ve Pax Thien (Doğum yeri:Vietnam) adında üç evlatlık çocuğu ve Brad Pitt'ten dünyaya getirdiği Shiloh Nouvel (Doğum yeri:Namibya) isimli bir kız çocuğu var.
Ağustos 2005'te yardımlarından sonra Kamboçya Başbakanı tarafından Kamboçya vatandaşlığı kazandı.
Girl Interrupted filminde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar`ı kazandı.
Film başına en yüksek ücretini Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003) filminde aldı: 12 milyon USD. Lara Croft: Tomb Raider (2001) filminden ise 7 milyon USD almıştı.
FHM, Maxim ve Stuff gibi ünlü erkek dergilerinde defacalarca Dünyanın en seksi 5 kadınından biri seçildi. Ayrıca Amerikalı anket firması Blockbuster Inc. tarafından ABD erkeklerinin cumartesi geceleri en çok birlikte olmak isteyeceği ünlüler listesinden inanılmaz bir fark atarak birinci seçildi.
Bir röpörtajında Eskisi kadar çılgın bir hayat yaşamıyorsunuz bunun nedeni gerçek aşkı bulmanız mı? sorusuna

'Brad’e söylemeyin ama ben onu çok seviyorum. Hayatımın kesinlikle daha huzurlu bir dönemindeyim. 20 yaşındayken çok saçma şeylere tepki gösterirdim. Şimdi çocuklarım sağlıklıysa ve değer verdiğim birine bir şey olmadıysa hiç bir şey beni yıkamaz.'demiştir