Angelina Jolie hakkında herşey.Biz Angelina'yı seviyoruz :)

8 Ocak 2008 Salı

Dahatutkulu Seks İçin


İKİNCİ KEZ ANNE OLMAK İSTEYEN JOLİE, İLİŞKİSİNİ ALEVLENDİRMEK İÇİN ALIŞ VERİŞ YAPTI.

İlişkilerinde kötü günleri geride bırakan Angelina Jolie ve Brad Pitt, Shiloh'a bir kardeş daha yapmak istiyor. Yaşanan sorunlar nedeniyle arası Brad Pitt'le soğuyan Jolie, ilişkisini alevlendirmek ve eski tutkularını

yakalayabilmek için elinden geleni yapıyor..

Onlar nereye gitse çocuklarını da yanlarında götürüyor. Alışverişte, sette, parkta her zaman çocuklarını da yanlarına almayı ihmal etmeyen Angelina Jolie ve Brad Pitt, bu kez çocuksuz alışveriş yaptı. Çünkü mutlu aşıkların yolu, Londra'nın ünlü sex shop'una düştü! Jolie'nin yeni filmi 'Beowulf'un tanıtımı için bir süre önce İngiltere'ye giden çift, Londra'nın meşhur sex shop'u Coco de Mer'i de ziyaret etti. Mağazada bir saatten fazla zaman geçiren ünlü çiftin birçok şey aldığı iddia edildi. Son aylarda Brad Pitt'le yaşadığı gel-gitli ilişkisini sonunda rayına oturtan Jolie, ikinci kez anne olmak istediğini ünlü aktöre açıklayınca, Pitt'ten olumlu bir tepki aldı.

DÜZENLİ BESLENİYOR


Kavgalar nedeniyle arası Pitt'le açılan Jolie, ilişkisini yeniden alevlendirmek ve ünlü aktöre eskisi gibi seksi görünmek için de kolları sıvadı. Dört çocuklu bir anne olduğu için eşine gerektiği kadar vakit ayıramadığını fark eden Jolie, önceliğini ünlü aktöre vermeye karar verdi. Yakın çevresine, Pitt'le ilişkisinin en başında yaşadığı tutkulu anları tekrar yaşamak istediğini dile getiren Jolie, ünlü aktörün üstüne titremeye başladı. Şimdilerde, ünlü çift Shiloh'a bir kardeş daha yapmak istiyor. Jolie de bu doğrultuda beslenmesine dikkat ediyor.

Hiç yorum yok: